Saturday, February 23, 2013

Final Project/Dissertation-QSM 664


Assalamualaikum...

Sesungguhnya,Memang aku bersyukur dapat belajar kat UiTM ni dalam course yang agak aku suka jugak..Perhaps...heh! 
BACHELOR OF QUANTITY SURVEYING (Hons)

In Sha ALLAH..semester 6 ni sem last aku kat UiTM Seri Iskandar bg peringkat bachelor ni..
Doakan aku Habis On Time ya..dengan result yg cemerlang..aamiiin..

So,sekarang ni..tengah stress (tak lah) dengan final project a.k.a thesis aku ni..takut... 6 Credit Hours habaq ang!!
Banyak tu...kemon mijah...!!! (tengah menangis nieh)

Kepada Supervisor saya..PM Fisal...bagilah saya good mark eh..eh...eh...heeee :)

Tapi BI aku hancur,So,kalau korang baik hati..tolong la aku betulkan grammar thesis aku ni eh..pleaseee..if awak baik hati..ADD la FB kite yg tak pandai BI ni..... :)

Current progress - Proses distribute questionnaire yang tak start2 lagi tu..(menangis lagi)


Tata,Cherio..
Doakan Kejayaan aku eh kawan-kawan.. :)
p/s : Kau pasti kau suka course kau sekarang Gadis Specky??
Suka..suka..suka..If Kurang Suka pun,kena try suka jgk k..chill!!Juz Enjoy!



2 comments:

  1. hy admin...sudah saya follow blog Anda + follow G+...visit and follw balik yah disini http://anaktimor-17.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam .. akak dah dapat kerja ke ?

    ReplyDelete